3 Modern Oturma Alanı'na Bakış

1. Kalabalık Aileler için Sıcacık bir Alan
Eğer kalabalık bir aileye sahipseniz oturma odasında bol bol oturacak bir alana ihtiyacınız var demektir. Piyasada satılan hepsi birbiriyle takım oturma odası seti satın almaktansa her bir koltuğa kendin karar verip almak çok daha eğlenceli ve yaratıcı benim açımdan. Kalabalık aileler için geniş bir köşe kanepe oldukça kurtarıcıdır. Yine benzer tonlarda 3'lü bir koltuk ve evin babasının favorisi tekli koltuklar ile bir hayli oturma kapasitesi yaratılabilir. Koltukların üzerine mekan ile uyum sağlayacak renkte çok sayıda yastık ve masif ahşap orta sehpa ve aksesuarlar mekana sıcaklık katar. 


2. Yalnız Yaşayanlar için Küçük ve Kullanışlı
Eğer yalnız yaşıyor ve küçük bir evde oturuyorsanız, küçük metrekarede bir oturma odasını akıllıca tasarlamak zorundasınızdır. Küçük bir salona koltuk takımı sığmayacağından dolayı geniş ve rahat bir kanepe ile iddialı bir koltuk sizi pekala idare edecektir. Odanın bir köşesine konulacak sade yuvarlak bir masa ve rahat sandalyeler çalışma alanı, yemek yeme ve misafirleri ağırlama işlevinin hepsini birden görecektir. Oturma odasına koyacağınız eskitme ahşap bir konsol ile eşyalarınızı depolayıp, düzenleyerek mekanda eklektik bir hava yaratabilirsiniz.

3. Çocuklu Aileler için Geniş Oyun Alanları
Çocuklar küçük yaşlarda oldukça meraklı olurlar, herşeye dokunmak, denemek, bozmak isterler. Eee evin en çok vakit geçirilen alanı olan oturma odaları bir anda en çok yıpranmaya müsait alanlar haline gelirler. O yüzden, duvar üniteleri çocuklu aileler için oldukça fonksiyonel bir ürün olarak düşünülebilir. Çocuklar tarafından zarar verilmeye müsait eşyalar üst raflarda sergilenerek hem güvende olurlar hem de mekana bir estetik katılır. Oyuncakların depolanmasında saklama kutuları kullanılarak mekan rahatlatılır. Oturma odası çok fazla eşya ile doldurulmamalı, çocukların oyun oynamasına izin verecek boş alanlar yaratılmalıdır.


You Might Also Like

0 yorum

Bumerang - Yazarkafe